2 תשובות
אם יש לך חלב תנסי לערב אותו טוב למך זמן ממושך ולבסוף תיווצר לך חמאה
אנונימי
א. בעוגות בחושות כל שומן יכול להחליף - מרגרינה, מחמאה, שמן זית/קנולה וכו' אבל באותו משקל ולא באותו נפח. (בערך חצי כוס שומן נוזלי זהה 100 גרם שומן מוקשה). לקחת בחשבון ששמנים ארומתיים (כמו שמן זית) משפיעים גם על הטעם.
חלב קוקוס לא יכול להחליף שומן. בכלל חלב לא יכול להחליף שומן ובחלב קוקוס יש עוד פחות שומן מחלב רגיל.
למשיב הקודם - גם אם תערבב חלב קוקוס הרבה זמן לא תקבל חמאה.. רק מחלב שמן (24% ומעלה)
באותו הנושא: