5 תשובות
אין סיבה שלא, אם כי טיפה שונה בהתחלה, תתרגלי.
אבל בתנאי שלמרק עוף אין תוספי חומרים משמרים וכד' אלא על טהרת החומרים הטבעיים, ובלי הרבה צבע מאכל נתרן.. או סוכר.
אבל בתנאי שלמרק עוף אין תוספי חומרים משמרים וכד' אלא על טהרת החומרים הטבעיים, ובלי הרבה צבע מאכל נתרן.. או סוכר.
אנונימית
מנה חמה זה החומר הכי מתועש שיש
תקראי באינטרנט על מונוסודיום גלוטמט
תקראי באינטרנט על מונוסודיום גלוטמט
גם אבקת מרק זה לא בריא.. פשוט תכיני פסטה
אמרו לי שאיטריות זה לא באמת איטריות וזה משהו שדומה לזה. לא יודעת.
אבל בתכלס כל דבר לא בריא, תאכלי במידה ולא כל יום.
אבל בתכלס כל דבר לא בריא, תאכלי במידה ולא כל יום.
אבקות המרק מכילות חומרים מסוכנים כמו מונוסודיום גלוטמאט, והרבה שמרים ומלח בכמויות מטורפות. רוצה לפנק את עצמך, תכין לך אטריות נודלס טעימות ותקפיץ אותן על ירקות, סויה וקצת דבש. טעים ובריא מאוד. במקביל אפשר גם לארגן רוטב עגבניות טוב ממש. מעגבניות טריות, קצת רסק עגבניות, בזיליקום ושום כתוש. מבשלים הכל יחד, את הבזיליקום מוסיפים דקה לפני הסוף (מבשלים עד שנשארים מעט נוזלים) ואז טוחנים הכל לרוטב חלק. הרבה יותר בריא וטעים מהאבקות והמנות חמות. ואם בכלל אתה רוצה לשחק אותה - בחר פסטה שאינה מקמח לבן. גם משביע לאורך זמן וגם יאמיי
באותו הנושא: