2 תשובות
זמן הכנה
שעתיים ורבע
זמן עבודה
רבע שעה
כשרות
כשר פרווה
רמת קושי
כל אחד יכול
מרכיבים
כוס חלבונים בטמפרטורת החדר (כ-8 חלבונים)
כוס ושלושת-רבעי סוכר
כפית מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-130 מעלות. מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומיץ הלימון עד שמתקבל קצף קשה ומבריק.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים נשיקות. אופים כשעתיים.
שמונה חלמונים. כוס ורבע סוכר. כפית לימון. מערבבים הרבה עד שזה תערובת מבריקה כזאת. שמים בשקית זילוף ומכינים צורות. שמים בתנור לשעתיים על חום של 130 שתחממי מראש.