5 תשובות
אם הוא אוהב בשר, סטייק אנטריקוט יעשה את העבודה! לא צריך להיות שף בשביל זה. אפשר לטגן רגיל עם מלח פלפל והתוספת כבר יכולה להיות פשוט תפוחי אדמה בתנור או צ'יפס או אורז.
בשר יעשה לך 90% מהעבודה.
אם לא אז פסטה... באוכל איטלקי תמיד יש משהו רומנטי;) לבשל בשמנת/רוטב עגבניות/מה שבא לך.
אם את רוצה, יש לי רשימת דברים שאפשר להכניס לחביתה שמשדרגים את הטעם.
וכן, חביתה יכולה להיות רומנטית אם זו ארוחת בוקר, כל עוד את מקשטת את השולחן נכון xd
זה ממש נחמד מצידך! ^_^

את יכולה אולי לנסות להכין עוף בתנור אם את הולכת על ארוחת צהריים. עם תפוחי אדמה ובטטות בתנור.
פסטה!
עם רוטב מושקע.. משהו עם שמנת.. וסלט, יין
שואל השאלה:
אשמח לשמוע על הדברים שמוסיפים לחביתה
אנונימית
אוקי ^_^
אפשר להכניס כל מיני ירקות כמו עגבניות, גמבה, ברוקולי (ממש טעים!), בצל...
אפשר לשים אגוזים, כמו אגוזי מלך, קשיו, צנוברים (זה נחשב אגוז? לא משנה, זה טעים xd), שקדים...
כל מיני גבינות משתלבות בזה יפה, כמו קוטג' (אם לא שמים יותר מכפית אחת, אחרת זה מגעיל), קשקבל, פרמז'ן, מוצרלה, גבינה צהובה רגילה.
גם דברים בשריים הולכים יפה בפנים (אם את שומרת כשרות אז תחליטי אם את עושה בשרי או חלבי), אני בדרך כלל שמה שאריות בפנים. אפשר לשים פרגיות, או קציצות, אבל חתיכות קטנות. זה אולי נשמע מוזר, אבל יש לזה אפקט ממש טוב. היום ראיתי קערה של רוטב שנשאר מהקציצות, ונכנסתי אותו לחביתה, וזה יצא מדהים. את לא חייבת גם לומר שזה שאריות, או שאת יכולה פשוט להכין רוטב בעצמך.
זיתים גם כן ממש טעימים בפנים. הם קצת דומיננטיים אבל, אם לא שמים משהו עם טעם חזק יותר.

וגם כדאי לדעתי להוסיף עשבי תיבול. זעתר, מורינגה, בזיליקום, יש גם אחת שאני לא זוכרת איך קוראים לו אבל אני יכולה לבדוק מחר, ויש עוד כל מיני שמתאימים כנראה שלא ניסיתי.
תהיי יצירתית, יש הרבה אופציות xd
באותו הנושא: