התחברות
הרשמה
איך מכינים בצק (לטיגון/בישול)
15 בינואר 2018, 14:31
בצק
עדיין לא התקבלו תשובות
באותו הנושא:
איך עושים בצק לטיגון/בישול
טיגון ובישול בשר קפוא - האם אפשר לטגן / לבשל בשר קפוא מבלי להפשיר?
סוגי תפוחי אדמה - איזה תפוחי אדמה מומלצים לטיגון ואיזה לבישול?
טיגון חצילים בריא - איך אפשר לטגן חציל בלי שיספוג מלא שמן בזמן הטיגון?
איך מכינים צ׳יפס בלי שמן ובלי טיגון בכלל?
מניעת פיצוץ של ביצים קשות בבישול - בכל פעם שאני מכינה ביצים קשות, הן מתפוצצות במהלך הבישול. יש למישהו רעיון איך למנוע את זה?
עלות הפעלת סיר לבישול אטי - כמה עולה הפעלה של סיר בישול איטי ל-24 שעות בימי שבת כאשר מכינים חמין?
עם איזה שמן משתמשים לטיגון ( כמו חביתה או בייקון )?
שמן בריא לטיגון - מה יותר בריא לטיגון: שמן זית כתית מעולה או שמן מזוכך?
מי שלומד כימיה- אילו שינויים כימיים/פיזיקליים מתרחשים בבישול או טיגון קציצות?
שמן עמוק אחרי הטיגון - מה עושים לאחר הטיגון עם שמן עמוק?