7 תשובות
דג וחזה עוף הכי בריא.
תלוי איזה דג
"לעומת זאת, החלקים הרזים של הבקר, כמו פילה, סינטה, וויסבראטן, צ'אך או שייטל, מכילים כ-5% שומן בלבד, בדומה לחזה ולשוקיים של עוף. "לעומתם, בחלקי הבקר השמנים, במיוחד אנטרקוט וצלעות, תכולת השומן עשויה להגיע ל-17% עד 30%".
דברי רז, הבשר הבריא ביותר עבורנו הוא דווקא ההודו, שלא זוכה לפופולריות רבה. "מדובר בבשר נפלא, שלצערי לא צורכים רבות בארץ", קובעת רז. "הוא גם רזה, גם טעים ומכיל יחסית יותר ברזל מאשר בעוף"."
דברי רז, הבשר הבריא ביותר עבורנו הוא דווקא ההודו, שלא זוכה לפופולריות רבה. "מדובר בבשר נפלא, שלצערי לא צורכים רבות בארץ", קובעת רז. "הוא גם רזה, גם טעים ומכיל יחסית יותר ברזל מאשר בעוף"."
קישורים מצורפים:
וואי עשית לי דודא לדג אה וחזה עוף ודג יותר בריא
דגים. דגים מהווים מקור לחלבון איכותי אבל יחסית דל קלוריות ולרכיבים חיוניים אחרים כמו ברזל. אחד היתרונות המרכזיים של דגים הוא יכולתם לסייע במניעת מחלות לב וכלי דם.
רק חבל שלדגים יש כספית וזה הורס את הכל
אנונימי
נראה לי שדג