6 תשובות
אני עושה את זה הרבה פעמים רק חשוב שהוא יהיה בתוך כלי קיבול (פלסטיק או שקית) ולא יהיה חשוף כלפי חוץ
ל"עדיין חדשה".
זה שאת עושה זאת, עדיין לא אומר שזה בסדר.
לפי מה שאני יודע - זה אסור בתכלית האיסור - לא בכלי ולא חשוף ולא בשום צורה.
פשוט בשר שהפשיר והוקפא שוא מכיל בתוכו המון חיידקים ובהחלט לא בריא לאכול אותו.
זה שאת עושה זאת, עדיין לא אומר שזה בסדר.
לפי מה שאני יודע - זה אסור בתכלית האיסור - לא בכלי ולא חשוף ולא בשום צורה.
פשוט בשר שהפשיר והוקפא שוא מכיל בתוכו המון חיידקים ובהחלט לא בריא לאכול אותו.
עדיף לאפשיר בתוך המקרר על מנת שלא יפתח חיידקים
כעקרון אסור להקפיא ולהחזיר מפניי חיידקים
אבל אם פעם אחת רק הפשרת ועכשיו את רוצה להקפיא לא נורא
רק שלא יחזור על עצמו שנית, כולם עושים את זה
אבל עדיף שמה שנישאר לך תעשי משהו עם זה טיגון או בישול
כעקרון אסור להקפיא ולהחזיר מפניי חיידקים
אבל אם פעם אחת רק הפשרת ועכשיו את רוצה להקפיא לא נורא
רק שלא יחזור על עצמו שנית, כולם עושים את זה
אבל עדיף שמה שנישאר לך תעשי משהו עם זה טיגון או בישול
אסור נקודה!
הסיבות הן בריאותיות גרדה..
אין לי מידע מדוייק מה הסיבה או הגורם אולם אין לעשות זאת. זה מצויין על גבי כל מוצתר קפוא.
מותר להפשיר לבשל ולהקפיא.
הסיבות הן בריאותיות גרדה..
אין לי מידע מדוייק מה הסיבה או הגורם אולם אין לעשות זאת. זה מצויין על גבי כל מוצתר קפוא.
מותר להפשיר לבשל ולהקפיא.
למדתי בישול ותזונה 3 שנים, מבחינת הווטרינר דהיינו משרד הבריאות זה אסור, אבל אצלי בבית כבר שנים שאני עושה ככה, וכמובן בפיקוח שהבשר לא מופשר לרמה כזו שהוא כבר חם טיפה, ולא חשוף לאוויר שמלא בחיידקים. אני מפשיר גושי בשר קפואים ושהם מופשרים אני טוחן אותם ומחלק אותם לשקיות מסודרות ומקפיא שוב.
שבוע טוב.
יש לי שאלה ואני מעוניינת תשובה מהירה המקפיא שלי התקלקל והבשר שהיה פה. הופשר כולו
ושוב הקפאתי הכל. מה לעשות לבשל אותו או לזרוק יש לו ריח
יש לי שאלה ואני מעוניינת תשובה מהירה המקפיא שלי התקלקל והבשר שהיה פה. הופשר כולו
ושוב הקפאתי הכל. מה לעשות לבשל אותו או לזרוק יש לו ריח
נינה
באותו הנושא: