3 תשובות
אני אישית לא שם מלח פלפל.
חלב וביצים, לערבב.
אם רוצים, אפשר להוסיף פה דברים (תיבול מתוק, תיבול מלוח, מה שרוצים, או כלום)
פרוסת לחם עבה, ותתן לפרוסה זמן לספוג, תהפוך מדי פעם, אל תלחץ עליה.
ספוג? מחבת, חום בינוני, קצת שמן, ולטגן עד שזה מוכן (או לפדנטים כמוני - לתנור)

העדפה אישית שלי - מעט סוכר, מייפל אמיתי וקינמון בבלילה, אולי מעט אגוז מוסקט (ממש נגיעה).
הסוכר מתקרמל טוב, זה מוסיף.
שואל השאלה:
וואו תודה לא ציפיתי לתשובה כל כך מפורטת חח(אני לא ציני בתודה)
בשמחה, כמויות יש באינטרנט, וזה מאוד נוטה להעדפה אישית, ממליץ לך להתנסות!
אם יש לך עוד שאלות/רוצה טיפים, תרגיש חופשי :)