10 תשובות
לא נראלי שזה טעים בלי
שואל השאלה:
יש תחליף?
יש תחליף?
אנונימי
שואל השאלה:
ואיך מכינים כדורי שוקולד בכלל
ואיך מכינים כדורי שוקולד בכלל
אנונימי
זה אתה מהשאלה של השוקולד? חח
שואל השאלה:
נואש מידי
נואש מידי
אנונימי
שואל השאלה:
נו איפה אני ימצא עכשיו ביסקוטים אממ
יש לך משהו שהוא שוקולד שאפשר להכין בבית?
נו איפה אני ימצא עכשיו ביסקוטים אממ
יש לך משהו שהוא שוקולד שאפשר להכין בבית?
אנונימי
תכין עוגת שוקולד
שואל השאלה:
איך מכינים
איך מכינים
אנונימי
שואל השאלה:
מאיפה אני יודע להדליק תנור
מאיפה אני יודע להדליק תנור
אנונימי
מצרכים:
2 ביצים גדולות (או 3 ביצים קטנות)
כוס ושליש (265 ג') סוכר
1 כוס (200 ג') שמן
1 כוס (240 מ"ל) מים פושרים
1 כוס (240 מ"ל) מים רותחים
מערבבים בקערה:
2 כוסות (280 ג') קמח
1 שקית (10 ג') אבקת אפיה
1 כפית (3 ג') שטוחה אבקת סודה לשתייה
4 כפות (40 ג') קקאו
מחממים תנור ל180 מעלות.
-מערבבים (בכף או במיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, 2 כוסות מים (קודם פושרים ואז רותחים) ובסוף את קערת הקמחים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת אמורה לצאת מאוד דלילה).
-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך 35-45 דקות (מומלץ לבדוק את העוגה בעזרת קיסם. אם יוצא רטוב- בדקו עוד 5-10 דקות שוב, אם יוצא יבש- העוגה מוכנה). הערה: מאחר והבלילה נוזלית לעיתים לוקח לעוגה יותר זמן להאפות. פשוט השאירו בתנור עד שהעוגה מוכנה, כמה זמן שזה לוקח. אם במקרה החלק העליון מתחיל להשחים מידי, יש להנמיך את המעלות ל170-165 ולהמשיך לאפות.
-כשהעוגה יוצאת מהתנור (בעודה חמה) שופכים עליה ציפוי שוקולד ומכסים בניילון נצמד.
2 ביצים גדולות (או 3 ביצים קטנות)
כוס ושליש (265 ג') סוכר
1 כוס (200 ג') שמן
1 כוס (240 מ"ל) מים פושרים
1 כוס (240 מ"ל) מים רותחים
מערבבים בקערה:
2 כוסות (280 ג') קמח
1 שקית (10 ג') אבקת אפיה
1 כפית (3 ג') שטוחה אבקת סודה לשתייה
4 כפות (40 ג') קקאו
מחממים תנור ל180 מעלות.
-מערבבים (בכף או במיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, 2 כוסות מים (קודם פושרים ואז רותחים) ובסוף את קערת הקמחים עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת אמורה לצאת מאוד דלילה).
-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך 35-45 דקות (מומלץ לבדוק את העוגה בעזרת קיסם. אם יוצא רטוב- בדקו עוד 5-10 דקות שוב, אם יוצא יבש- העוגה מוכנה). הערה: מאחר והבלילה נוזלית לעיתים לוקח לעוגה יותר זמן להאפות. פשוט השאירו בתנור עד שהעוגה מוכנה, כמה זמן שזה לוקח. אם במקרה החלק העליון מתחיל להשחים מידי, יש להנמיך את המעלות ל170-165 ולהמשיך לאפות.
-כשהעוגה יוצאת מהתנור (בעודה חמה) שופכים עליה ציפוי שוקולד ומכסים בניילון נצמד.
באותו הנושא: