4 תשובות
אנטריקוט, קוט דה בף, סינטה, שייטל, כף וחזה.
אנונימי
צלי כתף לאחר בישול ארוך נ(כ-2.5 שעות), יהיה מצויין. יתרונות: לא יקר-גם הטרי, קשה"לפספס" איתו. ניתן להכין יום קודם ולחמם - רק ישתבך.
שאר הנתחים שצויינו על ידי קודמי מצוינים ומשובחים לרוב מחייב הכנה "במקום" וידע כלשהו בדרגות צליה - לא מסובך.
בתאבון
בשר מספר 5 יוצא רך כמו חמאה ממש ממש טעים אני עושה עם רוטב פטריות ויוצא משגע:) וטעים בטירוף
לדעתי הטוב ביותר זה אנטריקות לשים ברוסטר של חברת evinox או אחר בתנור למשך 1 שעה
בילה