3 תשובות
לא
לפני הטיגון יש לטבל במעט שמן זית לימון מלח פלפל.
אפשר לטגן עם העור
אם החלטת להשאיר את העור הטיגו יחל בצד ש ל עור, אחרת הדג "יתקפל"
בתאבון
אפשר לטגן עם העור
אם החלטת להשאיר את העור הטיגו יחל בצד ש ל עור, אחרת הדג "יתקפל"
בתאבון
אין צורך להסיר את העור לפני טיגון הדג.
אני מערבבת קמח (או קמח מצה) עם תבלינים: מלח דק, מעט פלפל לבן או שחור ושום גבישי (לא אבקת שום - שום גבישי).
לא משרה את הדג לא בלימון ולא בשום משרה אחרת.
את הדג, עם הפשרתו, אני טובלת בתוך תערובת הקמח ומטגנת.
הדג יוצא זהוב וטעים.
אני מערבבת קמח (או קמח מצה) עם תבלינים: מלח דק, מעט פלפל לבן או שחור ושום גבישי (לא אבקת שום - שום גבישי).
לא משרה את הדג לא בלימון ולא בשום משרה אחרת.
את הדג, עם הפשרתו, אני טובלת בתוך תערובת הקמח ומטגנת.
הדג יוצא זהוב וטעים.
באותו הנושא: