4 תשובות
http://www.carine.co.il/page_313
של קארין הכי טוב שהכנתי
זה המתכון של קרין גורן וגם אני מכינה ככה..זה יוצא ממש טעים.
שואל השאלה:
תודה^
כוס ורבע קמח תופח
כוס חלב
2 ביצים
תמצית וניל
2 כפות סוכר
שלושת רבעי חבילת חמאה
קורט מלח

בקערה 1 מחממים חמאה במיקרו, טורפים לבפנים ביצים, מוסיפים חלב, תמצית וניל ושוב מערבבים עם המטרפה.
בקערה 2 שמים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים.
שופכים את המרכיבם הרטובים (קערה 1) לקערה 2, וטורפים עד לתערובת אחידה.
*יכול להיות שהבלילה תהיה סמיכה מידי, ואז יש להוסיף עוד חלב עד לתוצאה רצויה.

אחר כך שמים את הבלילה במקרר ל20 דקות בערך, מוציאים ומתחילים לטגן.
בתיאבון (: