7 תשובות
קודם משרים בסיר את השעועית במים למשך הלילה, רק לשים את השעועית בסיר עם מים, ולמחרת מבשלים אותה, זה התהליך של בישול שעועית, שעועית היא קשה, אבל ההשריה והבישול מבשלים אותה, לפעמים לוקח יותר זמן מהזמן שרשום אבל היא בסוף נהיית רכה.
אחרי בישול ממושך היא חייבת להתרכך, אבל בכל אופן הייתי ממליץ על סיר לחץ, פתרון לכל הבעיות האלו.
ממליצה בחום על שעועית קפואה של סנפרוסט. זה חוסך המון, בריא ומזין
להשרות במים רותחים כל הלילה ולהוסיף למים כפית סודה לשתיה. לבשל בסיר מכוסה עד שהשעועית רכה (לדעתי 30 דק' זה זמן קצר מדי לסיר רגיל, אני מבשלת כ-30 דקות בסיר לחץ כך שבסיר רגיל הזמן הוא לפחות פי - 2 )
אלמה
אמא תמיד צודקת. בהצלחה אמן.
שועית לידיעתך מבשלים רק בסיר לחץ ואז אין משמעות טרי לא טרי
בקיצור תגשי להום סנטר תבקשי סיר לחץ בטוח תוצרת אירופה לי יש במקרה אווינוקס evinox לאחר ההשרייה תכניסי לסיר למשך 20 דקות ואפילו פחות והתוצאות מדהימות
תקבלי שווחים מפה ועד הודעה חדשה
מירית
אם השעועית היא יבשה אסור להוסיף מלח לנוזל הבישול כי תוספת מלח גורמת לכך שהשעועית לא מתרככת. את המלח מוסיפים בסוף הבישול כשהשעועית רכה. אם אתה מדבר על שעועית ירוקה אזי גם כאן אין להוסיף מלח ואם בכל זאת היא יוצאת קשה אזי האם צדקה ודהיינו לא בכך שאינה טריה אלא בכך שהמדובר בשעועית זקנה ולא צעירה ז. א. גדולה ועצית.