3 תשובות
שואל השאלה:
תודה על התשובות
תודה על התשובות
אנונימי
הויטמינים שיש בירקות מתנדפים במהלך החימום, כך שהערך התזונתי העיקרי של הירקות נעלם בתהליך הטיגון העמוק.
מלבד זאת, בעת הטיגון העמוק עולה מאד הערך הקלורי של הירקות כי הם מתכסים בשומן, כך שהם מאבדים את היתרון של הערך הקלורי הנמוך שיש להם בדרך כלל. הטיגון העמוק גורם גם לשחרור רעלנים המוכנסים לגוף.
בקיצור- היתרונות התזונתיים של הירקות נעלמים ביחד עם הטיגון העמוק לכן הוא לא מומלץ בכלל.
מלבד זאת, בעת הטיגון העמוק עולה מאד הערך הקלורי של הירקות כי הם מתכסים בשומן, כך שהם מאבדים את היתרון של הערך הקלורי הנמוך שיש להם בדרך כלל. הטיגון העמוק גורם גם לשחרור רעלנים המוכנסים לגוף.
בקיצור- היתרונות התזונתיים של הירקות נעלמים ביחד עם הטיגון העמוק לכן הוא לא מומלץ בכלל.
טיגון עמוק זה דבר כה גרוע, שביחס אליו אין בכלל מה לדבר על ערכים תזונתיים!
אם כבר אתה מנסה לאכול בריא - עשה את אותם הקציצות בתנור אפיה.
אני מקווה גם שאנחנו מדברים על קציצות תוצרת בית עם תבלינים טבעיים ולא על מזון מעובד. ואז גם חלק ניכר מהמזינים נשאר: כמעט כל מינראלי וחלק ניכר מהויטמינים - ראה את הלינק המצורף.
אבל שוב: שווה לדבר על זה אחרי שתוותר על טיגון עמוק.
אם כבר אתה מנסה לאכול בריא - עשה את אותם הקציצות בתנור אפיה.
אני מקווה גם שאנחנו מדברים על קציצות תוצרת בית עם תבלינים טבעיים ולא על מזון מעובד. ואז גם חלק ניכר מהמזינים נשאר: כמעט כל מינראלי וחלק ניכר מהויטמינים - ראה את הלינק המצורף.
אבל שוב: שווה לדבר על זה אחרי שתוותר על טיגון עמוק.
קישורים מצורפים: