9 תשובות
מטגנת בצל עגבניות פטריות ובצל ירוק (בסדר הזה) לפעמים גם קצת שום.
מוסיפה תיבול (פפריקה מלח פלפל אבקת מרק עוף), ביצים, סוגרת מכסה
אפשר לשים רסק אם את אוהבת, לפני הביצים.
מוסיפה תיבול (פפריקה מלח פלפל אבקת מרק עוף), ביצים, סוגרת מכסה
אפשר לשים רסק אם את אוהבת, לפני הביצים.
10 עגבניות אני אוהבת לחתוך את הקליפה אבל לא חובה
שני פילפלים חריפים שלמים
פלפל שחור גרוס
אחד וחצי שתי כפות שום+ 2-3 שיני שום
עוד איזה פלפל מתוק כזה לא זוכרת איך קוראים לו
רסק עגבניות
בצל שלם חתוך
נותנת לזה להתבשל שעה וחצי שעתיים ואז שמה 10 ביצים בערך
שני פילפלים חריפים שלמים
פלפל שחור גרוס
אחד וחצי שתי כפות שום+ 2-3 שיני שום
עוד איזה פלפל מתוק כזה לא זוכרת איך קוראים לו
רסק עגבניות
בצל שלם חתוך
נותנת לזה להתבשל שעה וחצי שעתיים ואז שמה 10 ביצים בערך
מטגנת בצל במחבת , מחכה שהוא קצת יצהיב ואז מוסיפה עגבניות, גמבה, שום, פלפל
מכסה את המחבת ומחכה שהם יתבשלו
מוסיפה רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה (מוסיף-לא חייב), קצת פלפל שחור, מלח ומים
שוברת ביצים
מכסה את המחבת נותנת לזה להתבשל
והנה שקשוקה
אם באלך את יכולה לשים קצת גבינה צהובה מעל וכוסברה, יוצא להיט.
מכסה את המחבת ומחכה שהם יתבשלו
מוסיפה רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה (מוסיף-לא חייב), קצת פלפל שחור, מלח ומים
שוברת ביצים
מכסה את המחבת נותנת לזה להתבשל
והנה שקשוקה
אם באלך את יכולה לשים קצת גבינה צהובה מעל וכוסברה, יוצא להיט.
שואל השאלה:
תודה רבה לכולם!! אם אני מכינה רק לעצמי ארבע עגבניות יספיקו?
תודה רבה לכולם!! אם אני מכינה רק לעצמי ארבע עגבניות יספיקו?
אנונימית
בטח, תעשי 2-3
אל תשכחי שאת מוסיפה גם גמבה ורסק עגבניות וזה יצא לך הרבה
אם זה אישי, אל תשימי הרבה גמבה
אל תשכחי שאת מוסיפה גם גמבה ורסק עגבניות וזה יצא לך הרבה
אם זה אישי, אל תשימי הרבה גמבה
אני לעצמי מכינה עגבניה אחת.. זה מוגזם 4
שואל השאלה:
מה? עגבניה אחת זה כלום
מה? עגבניה אחת זה כלום
אנונימית
אם את שמה רסק זה כבר נהיה מגעיל יותר מידי בעיקר אם הן עם קליפה
שואל השאלה:
אני לא שמה רסק בכלל זה מגעיל אותי
אני לא שמה רסק בכלל זה מגעיל אותי
אנונימית
באותו הנושא: