2 תשובות
מותקית! שמים קמח בקערת מיקסר עושים גומה ולתוכה מכניסים מעט מים פושרים שמרים וסוכר, מערבלים ומוסיפים את כמות המים המלאה בהתאם לכמות הקמח ולבסוף מוסיפים שומן (מרגרינה, חמאה, שמן) ומלח. לשים לפחות 12 דקות במיקסר כדי שפעולת הגלוטן תיצור את רשת הגלוטן בבצק בהצלחה נסיכה!
שואל השאלה:
תודה נשמה ומה אני יכולה פשוט רק בלי כל התוספות האלו (שמן והשאר)?
תודה נשמה ומה אני יכולה פשוט רק בלי כל התוספות האלו (שמן והשאר)?
באותו הנושא: