התחברות
הרשמה
אני רוצה להתחיל לבשל עם בשר טחון. מהו נתח הבשר הכי רזה? ומה בדיוק לבקש מהקצב?
25 ביולי 2011, 15:24
מטבח
בשר טחון
בשר
תזונה
דיאטה
הרזייה
תשובה אחת
החלק הכי רזה זה החלק של הכתף.
בהצלחה מאמי,
נ
נלה :-)
באותו הנושא:
אני רוצה לבשל בשר טחון אבל יש לי את זה קפוא איך אני עושה שהוא יהיה בשר טחון לא קפוא כאילו מבושל כבר?
דם בבשר טחון - בשר טחון שהופשר ויש לו דם, ברגע שמבשלים זה נעלם או שזה נשאר בתוך הבשר?
טיגון ובישול בשר קפוא - האם אפשר לטגן / לבשל בשר קפוא מבלי להפשיר?
כמה קלוריות יש בחזה עוף ממולא בבשר טחון עם צימוקים וכאלה, והוא מצופה בפירורי לחם ומטוגן?
הפשרה מהירה של בשר טחון - שכחתי להפשיר בשר טחון. מה הדרך להפשיר מהר, חוץ ממיקרו, לא משתמשת במיקרו.
שטיפת בשר טחון - האם בשר טחון שקונים בסופר צריך לשטוף אחרי זה? תודה.
כמה קלוריות יש במנת לזניה שמורכבת מדפי לזניה ובשר טחון?
כמה קלוריות זה טורטיה אחת עם בשר טחון?
לבשל בשר יתר על המידה - בישול יתר של בשר על הפלטה עלול להקשות אותו?
מתכונים עם בשר טחון - איזה ארוחה אפשר לעשות עם בשר טחון? חוץ מקציצות.
האם אפשר לאכל בשר טחון שנשאר לילה וחצי יום במיקרו אחרי הפשרה באריזה מקורית?