7 תשובות
כששמים אותם במקרר מאבדים את הויטמינים ואת כל המרכיבים החשובים שלהם. כשהם מחוץ למקרר במקום מוצל, הם שומרים על האיכות שלהם:)
התשובה של אסתי בכלל לא נכונה. לא "עדיף" להשאיר את זה בחוץ. זה פשוט לא מתקלקל מהר כל כך, אז זה סתם תופס מקום במקרר. רצוי להשאיר בטטות ותפוחי אדמה במקום מוצל ויבש כי הן מצמיחות מן גבעולים כאלה (לתהליך קוראים הנצה)
יש אומרים שהם משחירים אבל אצלנו זה רק במקרר
שואל השאלה:
ונניח שיש לי מקום במקרר- אין סיבה נוספת לשמור אותם מחוץ למקרר?
ונניח שיש לי מקום במקרר- אין סיבה נוספת לשמור אותם מחוץ למקרר?
האמת שאין.
התשובה של אסתי כן נכונה, יש איבוד ויטמינים.
ומה הקשר למקום במקרר? לא יודעות את הסיבה אז אל תגיבו.
אתן סתם מבלבלות
ומה הקשר למקום במקרר? לא יודעות את הסיבה אז אל תגיבו.
אתן סתם מבלבלות
קוקי12
אני כן יודעת על מה אני מדברת כי ניגשתי לבגרות על החומר הזה. הקור של המקרר הוא דבר יעיל לשימור ויטמינים ואנזימים חיוניים. תפוחי אדמה חתוכים הופכים שחורים מהר יותר מחוץ למקרר כי החום גורם לטמפרטורה אידיאלית בשביל האנזימים שגורמים לתופעה הזו. לא עדיף לשמור את המוצרים האלה מחוץ למקרר, אולי עדיך לשמור בתוכו אם כבר, אבל בגלל שלוקח להם כל כך הרבה יותר זמן להתקלקל יחסית לדברים אחרים אז זה לא משנה.
באותו הנושא: