התחברות
הרשמה
כשמכינים לזניה בשרית, חייבים קודם כל להשרות את דפי הלזניה?
25 בינואר 2013, 01:20
מתכונים
לזניה
מטבח
אוכל איטלקי
אוכל ים-תיכוני
3 תשובות
כן
L
Lil' chef
בהחלט
נ
נוי(פראייר מי שמבזבז)
אני אף פעם לא משרה את הדפים של הלזניה וזה יוצא מצויין.
ש
שירה9
באותו הנושא:
כשמכינים לזניה, צריך לבשל את דפי הלזניה לפניה הרכבת הלזניה, או שפשוט משאירים אותם יבשים עד לאפיה בתנור?
כשמכינים לזניה צריך לבשל את הדפים רגיל או שמכניסים אותם לתנור ללא בישול?
כשמכינים מיץ גזר האם מספיק לשטוף אותו היטב במים חמים וסבון, או שחייבים לקלף?
כמה קלוריות יש במנת לזניה שמורכבת מדפי לזניה ובשר טחון?
אם הכנתי חביתה שהכנתי במחבת בשרית, אני בשרית?
כשמכינים מקושקשת צריך לשים שמן?
האם חייב לשים ברנדי כשמכינים סופגניות? אני רוצה להכין וכתןב במתכון ברנדי ואין לי.
מאכלים מומלצים בארוחה ליד לזניה - איזה אוכל אפשר לאכול בארוחה שיש בה לזניה?
למי שמכין מופלטות כמה מופלטות שמים אחד על השני?
אפשר הצעות לארוחת צהריים לא בשרית?
שן בשרית מתנדנדת לי מה לעשות?