3 תשובות
את מטגנת בצל בשמן זית, הבצל נהיה זהוב את מוסיפה שום כתוש, מוסיפה עגבניות קצוצות, מחכה שהם ימסו והפכו לרסק, את לוקחת קופסת רסק, שמה, ואחר כך שמה חצי סיר ממלאת במים, שמה פלפל שחור, מלח, אבקת מרק פטריות/עוף מחכה שירתח ואז מוסיפה את הפתיתים נותנת להם להתבשל ועד שהם ישתו את כל הנוזלים בסיר.. ומוכן
אנונימיתת
אה ואל תשכחי לשים קצת פפריקה אם את רוצה את זה ממש אדום
אנונימיתת
שואל השאלה:
תודה! יצא מדהים!😍
תודה! יצא מדהים!😍
באותו הנושא: