6 תשובות
אין דבר כזה
חחח כול בשר יש בו שומנים מה יותר מה
פחות אבל לכולם יש שומן שכמובן משמין
עוד לא המציאו בשר כזה
הכי משמינים:
כל הבשרים המעובדים: קבבים, מרגז, נקניקיות צ'וריסוס - על מנת שיהיו 'עסיסיות' על האש הן מפוצצות בשומנים.
כבש, טלה - הכי טעים, רווי שומן
סטיק אנטריקוט - כמה יותר טעים ככה יותר מלא בשומנים.
בכל אלה שלמעלה פשוט לא לגעת. הם כולם מאוד טעימים ובאותה מידה משמינים.
פחות רוויי שומן:
בשר עוף (פרגיות) אבל גם שם, בשביל לתת לזה טעם משלבים שומן - פשוט להרחיק אותו. להעדיף חזה עוף על פני כרעיים או כנפיים.
בקר - סינטה, זה בשר הבקר הרזה יותר וגם טעים
דגים - דגים על האש זה מעולה וגם פחות משמין
חחח כל בשר הוא משמין, ועצם זה שעושים אותו על האש אז זה מוריד מערכו הבריא...
אין דבר כזה לא משמין בכלל.
אבל הבשר עם הכי פחות קלוריות זה חזה עוף