6 תשובות
שלום לך
אני גם הייתי בבעיה הזאת וניסיתי את כל הדברים אך הפתרון הכי קל וזול הוא תוסף תזונה
מכיוון שהאיכות של האומגה 3 נהרס בזמן הבישול האוכל..
אז התחלתי לצרוך אומגה 3 בקפסולות.. בארץ זה מאוד יקר ולכן אני אישית מזמינה מהאתר ממש בזול
ראי טיפים בתגית "תזונה, אומגה 3".
מערכת סטיפס
שואל השאלה:
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד:):):)
אנונימית
-זרעי פשתן
-פולי סויה
-דלורית
-תרד
-אורז בר
-גמבה
-כרוב ניצנים
-אגוזי מלך
-זרעי צ'יה

שמן פשתה מכבישה קרה ללא עיבוד נוסף מכיל פי 3 אומגה משמן דגים.
עקב חיי מדף קצרים של השמן מכבישה קרה בלבד ללא עיבוד נוסף מחייב שמירת בבקבוק אטום לאור בשמש במקרר.
יש קפסולות לבליעה בבית מרקחת.
אנונימי
באותו הנושא: