3 תשובות
פשוט לא קורצים קציצות מהבלילה. פשוט מאוד.
משתמש אנונימי
בתוך שרית של קוקי.
ממלאים, משטחים (מהמילה שטוח) ומגלגלים. ככה יוצאת מין מעטפה שכזו.
לדעתי כדאי לעשול בשקית כמה חורים קטנים כדי שהנוזלים יספגו בעיסה.
אפשרות נוספת - פחות נוחה בניילון נצמד.
אפשר להקפיא חלקית את התערובת ואז היא תהיה נוחה לעיצוב.
יאמי.
גפילטע פיש זה ממש טעים
אני מקווה שהייתי לעזר- אשמח לשמוע פיד בק
עדנה אישית
ממלאים, משטחים (מהמילה שטוח) ומגלגלים. ככה יוצאת מין מעטפה שכזו.
לדעתי כדאי לעשול בשקית כמה חורים קטנים כדי שהנוזלים יספגו בעיסה.
אפשרות נוספת - פחות נוחה בניילון נצמד.
אפשר להקפיא חלקית את התערובת ואז היא תהיה נוחה לעיצוב.
יאמי.
גפילטע פיש זה ממש טעים
אני מקווה שהייתי לעזר- אשמח לשמוע פיד בק
עדנה אישית
מצורף מתכון להכנת גפילטע פיש בצורת נקניק. המתכון פורסם באתר cooks.co.il.
קישורים מצורפים:
ארנון
באותו הנושא: