התחברות
הרשמה
איזה פחמימה קלה לעיכול? (אורז, פסטה)
27 באוקטובר 2012, 12:24
פסטה
אורז
אוכל איטלקי
אוכל ים-תיכוני
מתכונים
מטבח
קלוריות
תשובה אחת
פסטה. כי אורז הוא כזה יבש.
L
Lilipie
באותו הנושא:
מתכון לאורז - איזה מתכון הכי קל ומהיר לפסטה או אורז?
כוסמת זה כמו אורז ופסטה וכל הפחמימות האלה או שהיא פחות משמינה?
אני בבוקר אוכלת לחם קל עם גבינה ועגבנייה, בצהריים פחמימות מטוגן גם, אורז, פסטה וכאלה, בערב גם משהו ממש קל, ספורט 5 פעמים בשבוע, זה ירזה אותי?
למה פסטה יותר משמינה משאר הפחמימות (כגון אורז, פתיתים, לחם קל, תפוחי אדמה, קוסקוס, בורגול, וכו׳)?
למה רוב האיטלקים והיפנים רזים אם הם אוכלים כל יום פחמימות (היפנים אורז והאיטלקים פסטות ופיצה)?
הקושי בעיכול תזונה מסויימת - מה יותר קשה לעיכול ירקות חיים או פחמימות ושומנים (בריאים)?
למה אורז נחשב בריא למרות שיש בו יותר פחמימות מרוב סוגי הפסטות?
מאכלים לעיכול קל - איזה מאכלים גורמים לעיכול טוב יותר?
מה זמן העיכול של ירקות/דגים/עוף ופסטות ואורז?
האם אפשר להחליף כמנת פחמימה במקום אורז פסטה וכאלה לעדשים?
איזה ארוחה קלה לעיכול אפשר לאכול עכשיו?