5 תשובות
יש ירקות שחייבים לבשל כמו תפוחי אדמה חציל קישואים. קמח חי ממש לא בריא.
כן, הם מאבדים חלק מהויטמנים, לבישול נכון ראה טיפים בתגית "ירקות, בישול" וזכור שירקות רבים ניתן לאדות ולא לבשל.
במהלך הבישול, אידוי, רוב הויטמינים לא נשמרים ורק אחוזים בודדים נשמרים לכן עדיף - פירות וירקות - לשטוף טוב מהריסוסים ומאבק ולאכול אותם טריים - זה מבחינת הויטמינים.
לגבי אכילת קמח, מים וסוכר, זה לא רצוי אלה אם יש בעיה. יש להתייעץ עם רופא משפחה לפני - כן!
מה התועלת שיש לגוף מכך?
דוד
אם את מבשלת ירקות במרק אז תישתי תמים במרק נימצאים הסיבים התזונתיים והויטמינים
ולא לבשל הרבה רק כמה שצריך
את יכולה לאדות את הירקות באידויי הויטמינים נישמרים הרבה יותר טוב
או בהקפצת הירקות, בסלט ירקות כדאיי לחתוך את הירקות קצת גדולים ולא קצוץ כדאיי שלא יאבדו הויטמינים גם חשיפה של ירקות לאור בורחים הויטמינים כדאיי לכסות אותם ולשים במקרר
אני מציעה לך אם יהיה לך אפשרות לאכול
ירקות אורגניים כי בירקות הרגילים הם מלאים ריסוס והורמונים
בהצלחה
עדיין בריא ומזין. יש ירקות שערכם התזונתי עולה בבישול כמו גזר ועגבניה.