2 תשובות
לא ראיתי עד כה מחקר שפורסם (לחברות העוסקות בכך יש מידע אך הן לא מפרסמות אותו)
אודות ירקות קפואים.
לגבי ירקות מצוננים (כאלו המוחזקים במקרר) יש עקום יורד של השרדות ויטמינים כך שארבעה ימים אחרי הוצאת הירק מהאדמה, נותרים בו כ-20 אחוז מרמת הויטמינים המקורית.
יש אריזות אטומות לאויר לאחסון ירקות עלים, אלו מן הסתם שומרות על אחוז יותר גבוה של הויטמינים בירק המצונן.
עוד בעיה ביחס לירקות קפואים, היא שחלק מאלו למשל התירס הינם ירקות שהונדסו גנטית.
באירופה אסרו שיווק מזונות שהונדסו גנטית והם יודעים בדיוק מדוע.
יש עדויות מבעלי חיים שהוזנו בירק מהונדס, ומתברר שבעלי החיים הללו נפגעים שה ומתים.
פגיעה אחת שנרשמה היא בהיחלשות המערכת החיסונית.
ארחיב כעת ברשותך להסתכלות יותר אינטגרלית על הנושא-
פרפרים מסוימים וזני דבורים רבים בארה"ב, נכחדו מההתבססות על פרחים של תירס ודגנים מהונדסים גנטית וארה"ב סובלת היום ממחסור קשה ביכולת האבקה שחרקים אלו העניקו בטובם לנו, וכתוצאה ירידה מבהילה ביבולים.
אינני ממליץ לצרוך באופן תדיר ירקות קפואים גם אם נטען שיש בהם שימור של הויטמינים.
ככלל מזונות תעשייתיים מתבררים אט אט להיות אבות המחלות הרבות, שאנו מפתחים, ורבוי מקרים שבעבר היו רק אצל קשישים - כיום מופיעים אצל צעירים.
במיוחד מחלות מערכת העצבים המרכזית.
משום מה אנשים טוענים שאין להם זמן להכנת אוכל טרי, שהוא עשיר יחסית בויטמינים.
לפי מספר השעות בהם בני אדם מבלים יום יום בתוך הסמארטפון והמחשב, נראה שיש זמן די והותר, רק הוא מוקדש לשימוש שעוד יוכח שינקום בנו נקמה קשה.
כבר כיום מתברר שהשהיה הרבה ברשתות החברתיות מקדמת מאד הופעת דכאון.
כך יוצא שבריאותנו תלויה תלות קשה באופן בו אנו משתמשים בזמן שלנו, כלומר בפנטזיות שלנו.
שנה טובה מאד
שוקי וייס
יועץ משפחתי- פרט, זוגיות, הורות
אודות ירקות קפואים.
לגבי ירקות מצוננים (כאלו המוחזקים במקרר) יש עקום יורד של השרדות ויטמינים כך שארבעה ימים אחרי הוצאת הירק מהאדמה, נותרים בו כ-20 אחוז מרמת הויטמינים המקורית.
יש אריזות אטומות לאויר לאחסון ירקות עלים, אלו מן הסתם שומרות על אחוז יותר גבוה של הויטמינים בירק המצונן.
עוד בעיה ביחס לירקות קפואים, היא שחלק מאלו למשל התירס הינם ירקות שהונדסו גנטית.
באירופה אסרו שיווק מזונות שהונדסו גנטית והם יודעים בדיוק מדוע.
יש עדויות מבעלי חיים שהוזנו בירק מהונדס, ומתברר שבעלי החיים הללו נפגעים שה ומתים.
פגיעה אחת שנרשמה היא בהיחלשות המערכת החיסונית.
ארחיב כעת ברשותך להסתכלות יותר אינטגרלית על הנושא-
פרפרים מסוימים וזני דבורים רבים בארה"ב, נכחדו מההתבססות על פרחים של תירס ודגנים מהונדסים גנטית וארה"ב סובלת היום ממחסור קשה ביכולת האבקה שחרקים אלו העניקו בטובם לנו, וכתוצאה ירידה מבהילה ביבולים.
אינני ממליץ לצרוך באופן תדיר ירקות קפואים גם אם נטען שיש בהם שימור של הויטמינים.
ככלל מזונות תעשייתיים מתבררים אט אט להיות אבות המחלות הרבות, שאנו מפתחים, ורבוי מקרים שבעבר היו רק אצל קשישים - כיום מופיעים אצל צעירים.
במיוחד מחלות מערכת העצבים המרכזית.
משום מה אנשים טוענים שאין להם זמן להכנת אוכל טרי, שהוא עשיר יחסית בויטמינים.
לפי מספר השעות בהם בני אדם מבלים יום יום בתוך הסמארטפון והמחשב, נראה שיש זמן די והותר, רק הוא מוקדש לשימוש שעוד יוכח שינקום בנו נקמה קשה.
כבר כיום מתברר שהשהיה הרבה ברשתות החברתיות מקדמת מאד הופעת דכאון.
כך יוצא שבריאותנו תלויה תלות קשה באופן בו אנו משתמשים בזמן שלנו, כלומר בפנטזיות שלנו.
שנה טובה מאד
שוקי וייס
יועץ משפחתי- פרט, זוגיות, הורות
באותו הנושא: