10 תשובות
היי
קודם כל תכניסי טוב לראש שאת רוצנ להיות רזה
שנית את צריכה לאכול 1200-1500 ק' ביום
3. תורידי מאפים וחטיפים
4. תחליפי מתוקים כמו שוקולד בחטיפי אנרגיה עם שוקולד עד 100 ק' וקורנפלקס בפיטנס או לדגנים עם סיבים
5. להחליף ק. לבן במלא ותאכלי עד 4 פרוסות ביום ולחם קל זה 2 פרוסות קל=1 פרוסה רגיל אז תעשי לך חישוב
6. קפה אם את אוהבת עד 3 פעמים ביום
7. אני אומרת לך את כל זה כי אני גם בדיאטה ויש פריכיות כוסמת שאת יכולה לאכול 10 ביום (1 פריכית=8 ק')
8. תאכלי המון ירקות ופירות
9. המון ספורט:)
והנה דוגמא למה שאכלתי היום:
בבוקר- נס קפה+פרוסה עם גבינה 5%וירקות
ביניים- כוס חד פעמית מלאה בקוביות מלון
צהריים-2 שניצלים כמה קוביות תפו''א וסלט כרוב
אחרצ- נסקפה+3 פריכיות כוסמת עם טחינה
ערב- טוסט גבינה עם עגבניה ביצה קשה וסלט עם בולגרית
לילה-יוגורט יופלה תות
סהכ אכלתי 3 פרוסות לחם מקמח מלא
והמתוק יוגורט
וכמובן עשיתי חצי שעה ספורט
קודם כל תכניסי טוב לראש שאת רוצנ להיות רזה
שנית את צריכה לאכול 1200-1500 ק' ביום
3. תורידי מאפים וחטיפים
4. תחליפי מתוקים כמו שוקולד בחטיפי אנרגיה עם שוקולד עד 100 ק' וקורנפלקס בפיטנס או לדגנים עם סיבים
5. להחליף ק. לבן במלא ותאכלי עד 4 פרוסות ביום ולחם קל זה 2 פרוסות קל=1 פרוסה רגיל אז תעשי לך חישוב
6. קפה אם את אוהבת עד 3 פעמים ביום
7. אני אומרת לך את כל זה כי אני גם בדיאטה ויש פריכיות כוסמת שאת יכולה לאכול 10 ביום (1 פריכית=8 ק')
8. תאכלי המון ירקות ופירות
9. המון ספורט:)
והנה דוגמא למה שאכלתי היום:
בבוקר- נס קפה+פרוסה עם גבינה 5%וירקות
ביניים- כוס חד פעמית מלאה בקוביות מלון
צהריים-2 שניצלים כמה קוביות תפו''א וסלט כרוב
אחרצ- נסקפה+3 פריכיות כוסמת עם טחינה
ערב- טוסט גבינה עם עגבניה ביצה קשה וסלט עם בולגרית
לילה-יוגורט יופלה תות
סהכ אכלתי 3 פרוסות לחם מקמח מלא
והמתוק יוגורט
וכמובן עשיתי חצי שעה ספורט
תעשי דיאטת "רזה לתמיד". זו דיאטה שקל להתמיד בה. העקרונות שלה: בבוקר בעיקר פירות. אחר כך יש
להפריד בין חלבונים ופחמימות
חבר שלי רזה ככה 7 קילו בעשרה ימים.
להפריד בין חלבונים ופחמימות
חבר שלי רזה ככה 7 קילו בעשרה ימים.
אנונימי
ראי טיפים רבים בתגית "דיאטה".
מערכת סטיפס
עצה שלי? לכי לתזונאית או דיאטנית, אל תקשיבי לאנשים שהם לא בעלי מקצוע.. זה תחום פרוץ ונתקלתי בלא מעט אנשים שעשו לעצמם נזק ממשי כי לא הבינו את דרישות הגוף שלהם. הדיאטה הכי טובה, זה שילוב נכון של אימון, אורח חיים בריא ותפריט שתואם את שני המרכיבים שקדמו לו. אורח חיים בריא ורגועה זה תלוי בך, אימון זה מאמן תפריט זה דיאטנית או תזונאית... כמו אימון ספורטיבי לא כל דיאטה מתאימה לכל אחד וצריך להתאים לכל אדם את מה שמתאים לו ולא את מה שהתאים לחבר שלו
לשמור על אורח חיים בריא מאפשר הנאה מהתהליך לכל החיים. מצאי את דרך הבריאות שלך ורצוי בלווי מקצועי ובמסגרת.
שלום לך,
מניסיוני ללכת רק על דיאטה שנבדקה מדעית ויש הצלחה בה.
רב הדיאטות עם האבקות, מדבקות, שיקויים וכו'.. זה שרלטנות.
מצרפת מאמר בנושא שיעזור לך.
בהצלחה!
מניסיוני ללכת רק על דיאטה שנבדקה מדעית ויש הצלחה בה.
רב הדיאטות עם האבקות, מדבקות, שיקויים וכו'.. זה שרלטנות.
מצרפת מאמר בנושא שיעזור לך.
בהצלחה!
מירית ש.
אני מכיר את הרבלייף ושמתאים להרזייה https://m.facebook.com/chipherbalife
קישורים מצורפים:
אנונימי
ממליצה לך את התוכנית הבאה:
דיאטה מדהימה לניקוי רעלים וגם זו דיאטה שעוזרת לגוף להשמין או לרזות לפי מה שצריך
אני רזיתי בה
יש לי בטן שטוחה עכשיו
ואני אוכלת בריא בלי לחם וממתקים
אני גיליתי דרך מדהימה לרזות מהר בצורה בריאה
אבל צריכים לעשות בדיוק כמו שאני כותבת ולא לשנות כי הסוד בדיאטה הוא לאכול מזונות בצורה טעימה שלא מעוררת התמכרות
קוראים לדיאטה הזו רו פוד וקצת בשר
את אוכלת כמה שאת רוצה פירות ירקות מעט אגוזים בצורה טבעית שלהם בלי בישול ובנוסף את אכולת ביצים עוף ומעט דגים. מותר לעשות שייקים לדוגמא בננה ותמר בבלנדר עם מים ואגוזים.
דוגמא לתפריט:
בוקר טוב: חביתה עם סלט ממלפפון ועגבנייה
צהריים: חזה עוף או המבורגר עם סלט ענק מעלי ביביי חסה עגבניה מלפפון בצל אדום פלפל אדום שמן זית ולימון
ביניים: בננה תמרים או שקדים בוטנים לא קלויים או פירות יבשים
ערב: סלט עם טונה וביצה קשה וטחינה
אפשר למצוא פרטים נוספים בפורטל כמוני בקבוצת תזונת רו פוד וייתרונותייה
ייעוץ חינם
תזונאית שתבנה לך תפריט ותגידי לה מה את אוהבת לאכול והיא תשלב לך את זה אבל במידה.
בהצלחה!
בהצלחה!
היי זה הולך ליהיות ממש ארוך אבל השקעתי ואני מקווה שתקראי (: יש לי דרך מעולה בשבילך לאורח חיים בריא יותר שיעזור לך להרזות וליהיות בריאה. אני אוכלת רק בדרך הזו וזה בהחלט הרזה אותי ואני חושבת שזו הדיאטה היחידה שבאמת באמת תורמת לגוף כי פיטנס וכל זה זה חרטה נוראית וכל החטיפי אנרגיה זה יותר גרוע ממתקים.
אז קודם כל להוציא אוכל מעובד מהתפריט זה הכי חשוב! אוכל מעובד זה הכי גרוע זה מאוד הורס את הגוף ועושה לנו רע והוא יותר משמין מכל דבר, דברים מעובדים משמינים יותר מסוכר ולכן פיטנס זה והדברים " הבריאים" שמראים בפרסומות לא באמת בריאים ומכניסים בהם מלא חומרים לא טובים. נגיד שאת הולכת לסופר ואת באה לקנות משהו לדוגמה טחינה, תקראי מאחורה את הרכיבים ותוודאי שאין בזה דברים מעובדים נגיד סוכרים, צבעי מאכל, שמנים לא מוכרים, ריסוסים מוזרים, עמילן מעובד וכל מיני דברים מוזרים במקום זה תקני את הטחינה שרשום 100% שומשום מלא בלבד. אני יכולה להגיד לך כמה דברים שבעיני בין המעובדים ביותר שאני לא יכניס לפה שלי בחיים בחיים: פסטרמה ( כל מיני בשרים שמדביקים אחד לשני בדבק עם מלא מלא חומרי טעם ודברים נוראים בפנים ובנוסף לזה גם מסרטן ), נקניקיות שזה בכלל מגעיל וזה הכי גרוע אצלי, יש בזה ציפורני תרנגולות שהיו בבוץ, נוצות, שומנים של חיות ודברים נוראים, מכניסים למכונה כל מה שהוא לא בשר ויוצרים נקניקיות. וקולה שזה לפי דעתי מפוצץ סוכר ועוד. בקיצור להפסיק עם האוכל המעובד זה הדבר הראשון. תמיד לקרוא את הרכיבים מאחורה ולקנות את המוצר הכי פחות מעובד. הדבר השני הוא להוציא את כל השתיות מהתפריט חוץ ממים. יש כאלה שרגילים למיץ וקולה על בסיס יומי וקשה להם לשתות מים אבל תאמיני לי שככל שתתרגלי הגוף שלך יאהב את הדברים הבריאים וכבר יגעל מפטל ודברים מתוקים זה יהיה לו כבד ומגעיל. אני שותה רק מים, מיץ תפוזים סחוט, ותה ירוק. ותזכרי שצריך להכנס לאורך החיים הבריא הזה לאט לאט ולהתחיל בקטנה לא חייב להפסיק עם הכל כי צריך ללמוד להתרגל ככה יהיה לך הכי קל. אני ממליצה לך להקפיד כמה שיותר לאכול דברים בריאים בהתחלה אבל אם מתחשק לך איזה פיצה ממש תלכי על זה ואל תאסרי על עצמך כי זה יהפוך את זה לקשה. לאט לאט תקפידי יותר. הדבר הבא הוא מטוגן: דבר ראשון להפחית קצת במטוגן זאת אומרת שאם את מכינה קישואים או בטטה או מה שזה לא יהיה, עדיף להכניס לתנור או לבשל מאשר לטגן. ואם את מטגנת אז אני ממליצה לטגן עם חמאת עיזים ואם אין אז חמאה רגילה כי כששמן מתחמם הוא הפך ליהיות מאוד מאוד רעיל ושומן של חיות לא נהיה רעיל ככה שזה יותר בריא. אם את מטגנת בשרים ואת שומרת כשרות כמוני ואת לא יכולה לשים חמאה אז תדעי לך שלבשרים לא צריך להוסיף כלום כי יש להם הרבה שמן בעצמם והם מוציאים הרבה שמן. אבל גם ככה עדיף להכין אותם בתנור. אז בנתיים יש לנו את הבסיס. הדבר הבא הוא להתחיל לדעת מה כדאי לאכול יותר ומה פחות ומה בכלל לא. אז ככה, פחמימות זה לא הכי טוב בעולם אז כדאי להתחיל לאכול רק את הפחמימות הטובות כגון: תפוחי אדמה, אורז, בטטה, עדשים, קינואה, שיבולת שועל וכ'ו.. ולהוציא לגמרי את הפחמימות הרעות לדוגמה לחם ופסטות. אני אישית לא אוכלת לחם בחיים חוץ מלחם כוסמין, ופירכיות. לחם שיפון גם די בסדר אבל כדאי לקנות אותם בחנויות טבע או לאפות בבית כי בסופרים יש לחמים מעובדים ולא טובים. לחם רגיל ( גם לחם קל וחיטה מלאה וכל זה ) זה סתם גוש בצק שלא מועיל לדעתי לגוף ולוקח לו זמן להתעכל אז גם משמין. פסטות זה לא פחות גרוע זה בכלל נורא אפילו יותר גם פסטות 'בריאות' אני לא מחבבת ממש. אבל אם את ממש אוהבת את זה אז אני ממליצה לאכול ניוקי רק מהחברה green שזה ניוקי שהוא מתפוח אדמה ולא מקמח תפוח אדמה. להוציא סוכר - סוכר לבן, סוכר חום, רטבים כמו רוטב צ'ילי ודברים שמפוצצים בסוכר. כמובן לא חייב להגזים בכלום. אני כמובן עדיין יש לי טיפה של מעובד באוכל שלי כי בסלטים אני מכינה רוטב שיש בו כפית של חרדל דיז'ון שיש בו קצת עיבוד, אני מוסיפה טיפה סויה וכאלה לפעמים לאוכל שלי אבל רק פעם ב ובכמות קטנה. אז עכשיו מה מומלץ לאכול - דגים ( מאוד מאוד בריא וטעים) אני אוכלת הרבה דגים.. סלמון, טונה בסלטים, בורי, דניס ועוד.. שיבולת שועל עם פירות בבוקר, ירוקים ( עלי קייל, חסה, עלי בייבי, תרד ) ירוקים הם מאוד מאוד בריאים. ירקות מבושלים ולא מבושלים, לנשנש מדי פעם שקדים, אגוזים, פירות יבשים ללא סוכר. תבשילים כמו קינואה, עדשים ( שחורים, כתומים.. וכ'ו) כוסמת וכ'ו.. ושכחתי כמובן לציין שתפחיתי במוצרי חלב של פרה. נגיד יוגורטים כי זה מפוצץ לקטוז, וגבינות וכ'ו.. אני אוכלת מדי פעם גבינות קשות ואוכלת גבינות שמנת כי יש בזה פחות לקטוז. ובמקום חלב פרה אפשר חלב שקדים, חלב אורז וכ'ו טו חלב ללא לקטוז. אז עכשיו לדבר האחרון: מתי כדאי לאכול מה?
אז לא לאכול בשר עם פחמימות, נגיד תפוחי אדמה וכ'ו, אורז זה עוד די בסדר.. אבל פחמימות ובשר יחד זה חגיגה לבטן. אז עדיף לאכול בשר עם איזה סלט או ירקות בצד כמו תירס, קישואים וכאלה. פחמימות לאכול רק בבוקר ובצהריים ולא בערב ולפני השינה וזה. פחמימות לוקח להן מלא זמן להתעכל. מאוד טוב לאכול בטטה אני אוהבת להכין פירה בטטה עם בצל סגול ואז להגיש עם שמן זית מעל ומלח אטלנטי ( כדאי לקנות מלח אטלנטי או מלח מופחת נתרן כי במלח רגיל יש הרבה נתרן אבל זה פחות קריטי אם לא אוכלים הרבה מלח) ופירות לאכול רק בבוקר ובצהריים בגלל הסוכר. מאוד טוב ובריא לאכול לפחות 2 ביום אבל כמובן לא יותר מדי. אז בעיקרון זה הכל אני מקווה מאוד שעזרתי ומצטערת שחפרתי כל כך הרבה. אם תצטרכי עזרה בעוד דברים שקשורים לזה ולדעת קצת יותר תוכלי לפנות אלי בפרטי ואשמח גם לתת לך מתכונים בריאים שאני מאוד אוהבת. בהצלחה (:
אז קודם כל להוציא אוכל מעובד מהתפריט זה הכי חשוב! אוכל מעובד זה הכי גרוע זה מאוד הורס את הגוף ועושה לנו רע והוא יותר משמין מכל דבר, דברים מעובדים משמינים יותר מסוכר ולכן פיטנס זה והדברים " הבריאים" שמראים בפרסומות לא באמת בריאים ומכניסים בהם מלא חומרים לא טובים. נגיד שאת הולכת לסופר ואת באה לקנות משהו לדוגמה טחינה, תקראי מאחורה את הרכיבים ותוודאי שאין בזה דברים מעובדים נגיד סוכרים, צבעי מאכל, שמנים לא מוכרים, ריסוסים מוזרים, עמילן מעובד וכל מיני דברים מוזרים במקום זה תקני את הטחינה שרשום 100% שומשום מלא בלבד. אני יכולה להגיד לך כמה דברים שבעיני בין המעובדים ביותר שאני לא יכניס לפה שלי בחיים בחיים: פסטרמה ( כל מיני בשרים שמדביקים אחד לשני בדבק עם מלא מלא חומרי טעם ודברים נוראים בפנים ובנוסף לזה גם מסרטן ), נקניקיות שזה בכלל מגעיל וזה הכי גרוע אצלי, יש בזה ציפורני תרנגולות שהיו בבוץ, נוצות, שומנים של חיות ודברים נוראים, מכניסים למכונה כל מה שהוא לא בשר ויוצרים נקניקיות. וקולה שזה לפי דעתי מפוצץ סוכר ועוד. בקיצור להפסיק עם האוכל המעובד זה הדבר הראשון. תמיד לקרוא את הרכיבים מאחורה ולקנות את המוצר הכי פחות מעובד. הדבר השני הוא להוציא את כל השתיות מהתפריט חוץ ממים. יש כאלה שרגילים למיץ וקולה על בסיס יומי וקשה להם לשתות מים אבל תאמיני לי שככל שתתרגלי הגוף שלך יאהב את הדברים הבריאים וכבר יגעל מפטל ודברים מתוקים זה יהיה לו כבד ומגעיל. אני שותה רק מים, מיץ תפוזים סחוט, ותה ירוק. ותזכרי שצריך להכנס לאורך החיים הבריא הזה לאט לאט ולהתחיל בקטנה לא חייב להפסיק עם הכל כי צריך ללמוד להתרגל ככה יהיה לך הכי קל. אני ממליצה לך להקפיד כמה שיותר לאכול דברים בריאים בהתחלה אבל אם מתחשק לך איזה פיצה ממש תלכי על זה ואל תאסרי על עצמך כי זה יהפוך את זה לקשה. לאט לאט תקפידי יותר. הדבר הבא הוא מטוגן: דבר ראשון להפחית קצת במטוגן זאת אומרת שאם את מכינה קישואים או בטטה או מה שזה לא יהיה, עדיף להכניס לתנור או לבשל מאשר לטגן. ואם את מטגנת אז אני ממליצה לטגן עם חמאת עיזים ואם אין אז חמאה רגילה כי כששמן מתחמם הוא הפך ליהיות מאוד מאוד רעיל ושומן של חיות לא נהיה רעיל ככה שזה יותר בריא. אם את מטגנת בשרים ואת שומרת כשרות כמוני ואת לא יכולה לשים חמאה אז תדעי לך שלבשרים לא צריך להוסיף כלום כי יש להם הרבה שמן בעצמם והם מוציאים הרבה שמן. אבל גם ככה עדיף להכין אותם בתנור. אז בנתיים יש לנו את הבסיס. הדבר הבא הוא להתחיל לדעת מה כדאי לאכול יותר ומה פחות ומה בכלל לא. אז ככה, פחמימות זה לא הכי טוב בעולם אז כדאי להתחיל לאכול רק את הפחמימות הטובות כגון: תפוחי אדמה, אורז, בטטה, עדשים, קינואה, שיבולת שועל וכ'ו.. ולהוציא לגמרי את הפחמימות הרעות לדוגמה לחם ופסטות. אני אישית לא אוכלת לחם בחיים חוץ מלחם כוסמין, ופירכיות. לחם שיפון גם די בסדר אבל כדאי לקנות אותם בחנויות טבע או לאפות בבית כי בסופרים יש לחמים מעובדים ולא טובים. לחם רגיל ( גם לחם קל וחיטה מלאה וכל זה ) זה סתם גוש בצק שלא מועיל לדעתי לגוף ולוקח לו זמן להתעכל אז גם משמין. פסטות זה לא פחות גרוע זה בכלל נורא אפילו יותר גם פסטות 'בריאות' אני לא מחבבת ממש. אבל אם את ממש אוהבת את זה אז אני ממליצה לאכול ניוקי רק מהחברה green שזה ניוקי שהוא מתפוח אדמה ולא מקמח תפוח אדמה. להוציא סוכר - סוכר לבן, סוכר חום, רטבים כמו רוטב צ'ילי ודברים שמפוצצים בסוכר. כמובן לא חייב להגזים בכלום. אני כמובן עדיין יש לי טיפה של מעובד באוכל שלי כי בסלטים אני מכינה רוטב שיש בו כפית של חרדל דיז'ון שיש בו קצת עיבוד, אני מוסיפה טיפה סויה וכאלה לפעמים לאוכל שלי אבל רק פעם ב ובכמות קטנה. אז עכשיו מה מומלץ לאכול - דגים ( מאוד מאוד בריא וטעים) אני אוכלת הרבה דגים.. סלמון, טונה בסלטים, בורי, דניס ועוד.. שיבולת שועל עם פירות בבוקר, ירוקים ( עלי קייל, חסה, עלי בייבי, תרד ) ירוקים הם מאוד מאוד בריאים. ירקות מבושלים ולא מבושלים, לנשנש מדי פעם שקדים, אגוזים, פירות יבשים ללא סוכר. תבשילים כמו קינואה, עדשים ( שחורים, כתומים.. וכ'ו) כוסמת וכ'ו.. ושכחתי כמובן לציין שתפחיתי במוצרי חלב של פרה. נגיד יוגורטים כי זה מפוצץ לקטוז, וגבינות וכ'ו.. אני אוכלת מדי פעם גבינות קשות ואוכלת גבינות שמנת כי יש בזה פחות לקטוז. ובמקום חלב פרה אפשר חלב שקדים, חלב אורז וכ'ו טו חלב ללא לקטוז. אז עכשיו לדבר האחרון: מתי כדאי לאכול מה?
אז לא לאכול בשר עם פחמימות, נגיד תפוחי אדמה וכ'ו, אורז זה עוד די בסדר.. אבל פחמימות ובשר יחד זה חגיגה לבטן. אז עדיף לאכול בשר עם איזה סלט או ירקות בצד כמו תירס, קישואים וכאלה. פחמימות לאכול רק בבוקר ובצהריים ולא בערב ולפני השינה וזה. פחמימות לוקח להן מלא זמן להתעכל. מאוד טוב לאכול בטטה אני אוהבת להכין פירה בטטה עם בצל סגול ואז להגיש עם שמן זית מעל ומלח אטלנטי ( כדאי לקנות מלח אטלנטי או מלח מופחת נתרן כי במלח רגיל יש הרבה נתרן אבל זה פחות קריטי אם לא אוכלים הרבה מלח) ופירות לאכול רק בבוקר ובצהריים בגלל הסוכר. מאוד טוב ובריא לאכול לפחות 2 ביום אבל כמובן לא יותר מדי. אז בעיקרון זה הכל אני מקווה מאוד שעזרתי ומצטערת שחפרתי כל כך הרבה. אם תצטרכי עזרה בעוד דברים שקשורים לזה ולדעת קצת יותר תוכלי לפנות אלי בפרטי ואשמח גם לתת לך מתכונים בריאים שאני מאוד אוהבת. בהצלחה (:
באותו הנושא: