4 תשובות
לא ממש, עדיף במים.
ברוך השם לא
שומן מיותר שמקורו לא מהדג עצמו , ומכיל בין היתר רכיבים שעוזרים לשמר את הדג יותר זמן בפחית, המלצה שלי היא אולי לקנות נתח טרי ולחלק ל"מנות" וכל פעם במקום להשתמש בטונה מפחית פשוט להכניס את הנתח לתנור ולאפות 10 דקות בממוצע ולאכול דג טרי ובריא.

מעבר לזה דג טונה בשמן הוא עדיין סבבה לגמרי, רק חשוב לנקז את השמנים כמו שצריך ולא להשאיר יותר מידי, תמיד העדיפות היא לטרי אבל גם אם זה אין בעיה.

בכלל הייתי ממליץ להימנע מטונה כי היא מכילה כספית , ולפעמים רמות גבוהות במקרה כמו בישראל שרוב הטונה שנמכרת היא אלבאקור , שזה הטונית שחורה שמפוצצת כספית ונחשבת ללא איכותית ביותר, ובמקום לקנות נתחי סלמון נורבגי.
טונה בשמן ממש סבבה, במיוחד בשמן זית שהוא הכי בריא לגוף. פשוט צריך למנן את הכמויות, לשפוך את השמן בקופסא ולא לאכול כמות מאוד גדולה של טונה כי זה כבר נהיה יחסית הרבה קלוריות