3 תשובות
חלבון הביצה.
אין כזה דבר ממש חלבון טהור, כל חלבון בטבע הוא חלק ממשהו אחר אלא אם צורכים אבקת חלבון. חוץ מזה, גם מי שעושה פיתוח גוף וצריך המון חלבון אוכל כל מיני מאכלים עם יותר או פחות חלבון כי יש המון סוגי חלבונים וצריך את כולם כדי לבנות את הגוף.
אם הכוונה שלך זה איפה יש הכי הרבה חלבון ל100 גרם (סתומרת איזה מאכל הוא הכי הרבה חלבון ביחס לדברים אחרים) אז לדעתי זה בשר בקר (לפחות ממה שאני יודע).
בבשר בקר יש בערך 20 גרם חלבון ל100 גרם (20 אחוז ממה שאוכלים זה חלבון)
בחלב יש בערך 3.5 גרם חלבון ל100 גרם
ולחלבון ביצה יש בסביבות 10-11 גרם חלבון ל100 גרם.
^בבקר יש בערך 25 למאה
המקורות חלבון הכי טובים לדעתי מהחי זה בשר בקר, טלה, עוף ודג סלמון ומהצומח חומוס שעועית ותרד.
יש עוד אבל אלו הכי זמינים ויש בהם ריכוז די גבוה של חלבון