8 תשובות
כן
נראלי שכן נשמע הגיוני
שואל השאלה:
^ שמעתי ממישהו שכדי לבנות שריר צריך לאכול יותר קלוריות ממה ששורפים אז איך זה עובד?
^ שמעתי ממישהו שכדי לבנות שריר צריך לאכול יותר קלוריות ממה ששורפים אז איך זה עובד?
אנונימית
אפשרי אבל לא ממש אפקטיבי כי בתהליך העלת מסת שריר צריך לעלות במסת שומן
כן הקטע הוא לאכול בכמות ככה שאת תעלי בשריר ולא בשומן, זה לוקח נסיון והרבה חקירה ומעקבים של תזונה, את תעלי במשקל(בשרירים) אבל את תאבדי שומן, צריך לעבוד עם משקלים וגם לעשות קצת אירובי, להפחית בפחממות ולאכול הרבה חלבונים.
מסת שריר ומסת שומן זה שני דברים שונים ברגע שעושים אימון חיזוק שירים ואוכלים מאכלים עם הרבה קלוריות זה מעלה במסת השריר (הגודל של השריר) ומחזק אותו ככה אדם נהיה גדול ומסת שומן פשוט עושים הרבה ספורט אירובי ויורדים במשקל של הגוף המשקל שירד זה השומן שיצא מהגוף
בדרך כלל אנשים עם שומן יש להם גם מספעק מסת שריר כדי לחזק אז לא צאיך לאכול יותר קלוריות תעבדי עם מסת השריר שיש לך
בדרך כלל אנשים עם שומן יש להם גם מספעק מסת שריר כדי לחזק אז לא צאיך לאכול יותר קלוריות תעבדי עם מסת השריר שיש לך
שואל השאלה:
^ חמודי קודם כל למה אתה מתכוון באימון חיזוק שרירים דבר שני צריך לאכול כמות חלבון מסוימת לא סתם לאכול יותר קלוריות, ומסת שומן לא חייב לעשות את כל מה שאתה אומר צריך גירעון קלורי.
לכל בן אדם יש שומן בגוף ואם התכוונת שמנה אני לא, אתה לא תגיד לי מה לאכול וכמה מסת שריר אני צריכה בגוף שלי תודה כבר מצאתי את התשובה ביוטיוב אני צריכה לאכול בגירעון קלורי יחסית קטן
^ חמודי קודם כל למה אתה מתכוון באימון חיזוק שרירים דבר שני צריך לאכול כמות חלבון מסוימת לא סתם לאכול יותר קלוריות, ומסת שומן לא חייב לעשות את כל מה שאתה אומר צריך גירעון קלורי.
לכל בן אדם יש שומן בגוף ואם התכוונת שמנה אני לא, אתה לא תגיד לי מה לאכול וכמה מסת שריר אני צריכה בגוף שלי תודה כבר מצאתי את התשובה ביוטיוב אני צריכה לאכול בגירעון קלורי יחסית קטן
אנונימית
כן
יש מיתוס שלא אבל זה שקר
את פשוט צריכה להיות בגרעון קלורי על מנת להרזות
אבל כדי שיהיה מראה צמוד וחטוב עם שרירים מודגשים צריך למדוד חלבון ולהרים משקולות כבדות
יש מיתוס שלא אבל זה שקר
את פשוט צריכה להיות בגרעון קלורי על מנת להרזות
אבל כדי שיהיה מראה צמוד וחטוב עם שרירים מודגשים צריך למדוד חלבון ולהרים משקולות כבדות
באותו הנושא: